aan album
family & others foto
By: aan tie

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Tuesday, 15-Jan-2008 14:09 Email | Share | | Bookmark
singgahsana

Singgahsana Impianku...
Cousin
erm....
Erm..kite dah lama gak tak add apa apa kat sini, start dari akhir tahun 2006 lagi...huh...remainder email pun hari2 kite dapat...tapi nak wat cam ner...bukan kite tak nak add kan? camera kite dah kena ragut...sekali dgn hp pertengahan tahun 2007, nie pun baru nak bukak citer skrang...erm...rasanya bukan kena ragutlah...kena rampaslah lagi sesuai...coz time tu kite ngah tunggu bas nak balik rumah kat seri kembangan nun...kat stesen KTM tu...bawah jejantas tu...kiter nie ngong lagi masa tu...tetiba ada sorang dak laki datang kat kiter, dah tualah jugak...cian ngok sia...dia cakap dia baru kuar dari spital...rumah dia kat kepong...borak gak kiter ngan bakal perampas beg kiter tu...kiter pun tengok tangan ngan paler dier berbalut...pastu dier cakap nak kiter tolong dier call kan orang umah dia tuk pick up dia kat situ...then kiter pun tak delah niat buruk terus tarik beg tangan dari bahu untuk kuarkan phone...tah mcm maner cepat...kiter rasa cam beg tu terbang jer dengan orang tu then masuk keta dan hilang dari mater kiter....masa tu tuhan jer yang tau...duit kat poket ada 15c jer..tu pun balance beli disket...


Friday, 22-Dec-2006 10:39 Email | Share | | Bookmark

my freind
my office member...
in PD...
View all 6 photos...
[i][list]


Friday, 22-Dec-2006 10:25 Email | Share | | Bookmark

em...balik kenduri
my dear...
ok tak
View all 6 photos...


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net